Welcome and enjoy your stay! 

  • Asics Gel Exalt 5 Zwart Volt

  • For people who wish to speak of in-game occurrences.
For people who wish to speak of in-game occurrences.
 #34330  by 8q96z659
 Thu Apr 08, 2021 5:46 am
Image
Ga elke afstand aan met de GEL-EXALT ™ 5 performance hardloopschoen voor colorgoedkoop.com op de weg, speciaal ontworpen om je langer te laten hardlopen. Deze lichtgewicht ASICS hardloopschoen is gemaakt van mesh om de voet te laten ademen en draait helemaal om functie en prestatie, met de speciaal samengestelde technologieën die hard werken om je op de juiste plek te brengen. Begrijpen dat het beschermen van de voeten net zo belangrijk is als je hardlooptechniek.

Het GEL-EXALT ™ 5-model biedt ongelooflijke ondersteuning voor de boog en tussenzool dankzij de DUOMAX ™ -technologie, die overpronatie Asics schoenen heren goedkoop tegengaat - perfect als uw voeten plat zijn en naar binnen rollen tijdens het hardlopen. De TRUSSTIC SYSTEM ™ -technologie houdt de voeten ook veilig en stabiliseert ze om te voorkomen dat ze draaien tijdens snelle bewegingen. En als het terrein ruw is, kunt u er zeker van zijn dat de AHAR ™ rubberen hielplug de schoen slijtvast maakt en de kans op slijtage en krassen minimaliseert.

Voel tijdens je reis de lente in je stap van de SpEVA-leest, die de veerkrachtige eigenschappen verhoogt voor een energiekere hardloopsessie. En Asics Gel Exalt 5 Zwart Volt als je in het donker op pad bent, loop dan vol zelfvertrouwen, want de reflecterende details van het ontwerp helpen je zichtbaarheid te verbeteren. Met de GEL-EXALT ™ 5-schoen aan je voeten is het een koud kunstje om de afstand af te leggen.

In 1949 begon de heer Kihachiro Zoeken Onitsuka zijn bedrijf voor atletische schoenen (Onitsuka Co., Ltd.) door basketbalschoenen te vervaardigen vanuit zijn woonkamer in Kobe, Japan. Hij koos in 1977 de naam ASICS voor zijn bedrijf, gebaseerd op een beroemde Latijnse uitdrukking "Anima Sana In Corpore Sano", die, wanneer vertaald, het oeroude ideaal van "A Sound Mind in a Sound Body" uitdrukt. zin, ASICS is opgericht vanuit de overtuiging dat de beste manier om een ​​gezonde en gelukkige levensstijl te creëren, het bevorderen van totale gezondheid en fitheid is.

https://www.colorgoedkoop.com/